“Duolingo” App – Njut av att titta på videor och lär dig svenska också!!

Duolingo är en gratis app för språkinlärning som har över 50 miljoner nedladdningar världen över. Appen erbjuder både ljud- och videolektioner, så att du kan lära dig språk i din egen takt.
Duolingo grundades 2009 av Luis von Ahn, Manuel Blum och Chris Santos. De ville skapa ett roligt sätt att lära sig språk. Sedan dess har de släppt flera appar, var och en med fokus på specifika språk.
Om du vill lära dig ett nytt språk är Duolingo ett utmärkt alternativ. Lär dig spanska, franska eller tyska idag!

Lär dig svenska med Duolingos interaktiva lektioner och roliga spel:

Om du vill lära dig svenska snabbt är Duolingo det bästa sättet att gå till väga! Det har bevisats gång på gång att språkinlärning genom interaktiva språkkurser fungerar bättre än traditionella metoder. Med Duolingo kan du välja mellan olika svårighetsgrader, beroende på hur mycket du redan har övat.

Duolingo-appens funktioner

Duolingo är ett gratisspel där du kan lära dig svenska. Du behöver bara välja en av de många utmaningarna och se till att klara den. Det ger dig möjlighet att fokusera på det du vill göra. Du kan använda den här appen för att lära dig alla andra språk.

Så fungerar Duolingo

Duolingo är en app som lär dig språk på ett sätt som du aldrig skulle kunna göra med någon annan. Det finns inget att förlora, ingen risk att misslyckas och det är helt gratis. Du kan spela invisibelt eller uppsluka en riktig lektion.

youtube channels links

Appen har tre olika delar:

Lektionerna – Där du läser texter, filmer och serier.

Videos – Där du lyssnar på musik och talar om hur man l Svenska.

Frågesporter – här kan du testa dina kunskaper.

Du kan också följa med i gemenskapen och se vad folk säger.

Vad är det som gör Duolingo speciellt?

Duolingo är unikt eftersom det fokuserar på att hjälpa dig att lära dig ett språk från grunden. Oavsett om du redan är flytande eller inte finns det alltid något för dig.

Det är lätt att komma igång med

Ladda ner här:

 

Svenska har blivit ett av de mest talade språken i Europa, med över 10 miljoner människor som har svenska som modersmål. Det är också ett av de enklaste språken att lära sig. Om du vill förbättra dina kunskaper i svenska har vi skapat en gratis kurs som heter “Lär dig svenska” där du får lära dig allt om språkets grunder, inklusive ordförråd, grammatik, uttal och mycket mer.