Speak Finnish – 5000 Phrases & Sentences – App Review

Oletko koskaan halunnut oppia puhumaan suomea?

Nyt on tilaisuutesi! Jos matkustat Suomessa tai ympäri maailmaa, miksi et opettele suomenkielisiä lauseita puhuessasi paikallisten kanssa.

Tämä sovellus on helppo oppia ja sopii kaikille, jotka haluavat oppia suomen kielen perusteet. Se sisältää yli 5000 suomenkielistä lausetta ja lausetta, jotka auttavat sinua harjoittelemaan suomen kielen taitojasi. Lauseet ovat saatavilla englanniksi, saksaksi, ranskaksi, espanjaksi, italiaksi ja kiinaksi.

Suomen kieli tunnetaan yksinkertaisuudestaan ​​ja selkeydestään. Tässä sovelluksessa on 5000 suomenkielisen lauseen kokoelma sekä osio kieliopin perusopetusta varten.

Suomen kielen oppiminen on ainutlaatuista ja kiehtovaa, ja sen oppiminen voi olla varsin haastavaa. Pienellä tämän oppaan avulla sinusta tulee kuitenkin helposti sujuva suomen kielen puhuja. Opi yleisiä lauseita ja ilmaisuja, joita käytetään suomalaisessa jokapäiväisessä keskustelussa, jotta tunnet olosi kotoisaksi maalla.

Kuinka helppoa tämän sovelluksen käyttö on?

Jos etsit hyvää tapaa oppia peruslauseita, Opi suomea -sovellus on täydellinen. Voit ladata sen helposti suoraan ja alkaa opetella ulkoa uusia sanoja, jotka auttavat sinua kehittämään jonain päivänä Suomen ympäri matkustamiseen tarvittavaa kielitaitoa.

Opi suomea nopeasti, helposti ja ilmaiseksi – FunEasyLearn

Tämä on yksi Quoran eniten kysytyistä kysymyksistä. Katsotaanpa vastauksia tähän kysymykseen.

Suomen oppimisen aloittaminen oikein on vaikeaa, oikein tarkoittaa omaan tahtiin ilman paineita tai stressiä. Tulet paremmaksi ajan ja kärsivällisyyden myötä. Yritä tehdä jokapäiväiset asiat itse. Opi puhumisen, työnhaun jne. perusteet ennen kuin lähdet itse maahan.

Download Here:

Suurin osa ihmisistä oppii suomea melko helposti tällä sovelluksella.

Sovelluksessa on neljä pääluokkaa, jotka tarjoavat perusteellista tietoa kieliohjeista ja animaatioista, jotta voit harjoitella joka päivä, kunnes tunnet olosi riittävän varmaksi käyttämällä opittuja sanoja päivittäisissä keskusteluissa.

Tiivistettynä,

Tämä sovellus ei ole hyvä vain suomen peruslauseiden oppimiseen, vaan se tarjoaa myös paljon hyödyllistä tietoa maasta itsestään.

Lataa Learn Finnish ilmainen sovellus nyt ja aloita peruslauseiden oppiminen hetkessä!