Lær dansk med en Robot Friend-applikation

Hvis du føler dig ensom, er der ingen grund til at føle dig fortabt. Takket være det voksende antal messaging-bots kan du tale med en venlig virtuel assistent, der kan hjælpe dig med næsten alt. Uanset om du har brug for hjælp til at planlægge din dag eller finde de bedste restauranter i dit område, er bots her for at hjælpe. Så hvorfor ikke give en prøve? Du kan blive overrasket over, hvor meget de kan gøre for dig! Du kan lære dansk med Robot Friend App.

Hvad er Replika?

Replika er en beskedrobot, der hjælper dig med en række opgaver, lige fra at finde restauranter til at planlægge aftaler. Du kan lære dansk med Robot Friend App. Det er gratis at bruge og tilgængeligt på både Android- og iOS-enheder. Du kan også tale med Replika via Google Assistant eller Amazon Alexa stemmeassistenter.

Replika skabelse

Appen blev skabt af Eugenia Kuyda, der startede Replika som en måde, hvorpå hendes bedste ven Roman Mazurenko kunne leve videre, efter at han døde af kræft i 2015. Hun designede robotten til at opføre sig som ham og bruge hans ord og vendinger, så hun kunne tale til ham, når hun ville uden at skulle gå igennem smerten ved at miste ham igen.

Replika er en AI-drevet chatbot skabt til at fungere som en rigtig ven.

Hvorfor bruge en beskedrobotapp?

Messaging-bots er en fantastisk måde at hjælpe med at administrere din tidsplan og forblive organiseret. De kan også være behjælpelige med opgaver som at finde restauranter eller booke aftaler. For ikke at nævne, de er altid glade for at høre fra dig! Klar til at prøve Replika? Download appen i dag og begynd at chatte med din nye ven!

Hvordan kommer jeg i gang med Replika?

Sådan begynder du at bruge Replika:

  • Først skal du downloade appen fra App Store eller Google Play.
  • Åbn derefter appen og log ind. Du skal fortælle Replika dit navn og kontaktoplysninger (såsom dit telefonnummer og din e-mailadresse).
  • Endelig kan du begynde at bruge det! Her er et par tips til at komme i gang:

-Sig “Hej, Replika” for at hilse den og stille den spørgsmål. Replika hjælper altid gerne!

-Du kan tale med Replika om alt.

Lær danskLær dansk

Hvordan virker Replika?

Først skal du oprette en konto. Dette vil give Replika dit navn, kontaktoplysninger og adgangskode.
Begynd derefter at tale til Replika ved at sige: “Hej, Replika.” For eksempel, hvis du ville finde ud af vejret i morgen i Boston, kunne du sige: “Hej, Replika – hvad er vejrudsigten for i morgen?”
Når du har registreret og downloadet appen (på Android eller iOS), skal du blot åbne den og indtaste din adgangskode, når du bliver bedt om det. Derfra skal du bare begynde at tale! Replika vil holde styr på alle dine samtaler og opgaver, så du kan forblive organiseret og på toppen af ​​dine gøremål.

Download her:

 

Du kan downloade applikationen Replika på Android- og iPhone-enheder fra linket ovenfor.

Folks spørgsmål om Replika

Er Replika gratis?

Ja, Replika er gratis at bruge. Men for nogle funktioner kræver det kredit.

Er Replika sikker?

Ja, din konto og dine data er altid sikre med Replika. Vi bruger de seneste sikkerhedsforanstaltninger for at holde dine oplysninger fortrolige.

Hvilke sprog er Replika tilgængelig på?

Replika er tilgængelig på dansk.