FluentU: Learn Dutch with authentic videos-App Review

FluentU maakt real-world video’s,

Zoals muziekvideo’s, commercials, nieuws en inspirerende talks, en zet ze om in taalleerervaringen. Het biedt u native video’s die u onderweg kunt bekijken. Er zijn interactieve bijschriften waarmee u op elk woord kunt tikken om een ​​afbeelding, definitie en nuttige voorbeelden te zien. En je kunt je eigen bijschriften toevoegen voor belangrijke woorden die niet in de video voorkomen.

Naast het helpen bij het leren van een taal,

FluentU leert je ook interessante dingen over de wereld door Franse woorden te verbinden met hun Engelse, Arabische, Spaanse, Duitse, Italiaanse of Chinese vertalingen. Het maakt gebruik van veel interactieve animaties om u te helpen begrijpen hoe een woord in een zin wordt gebruikt en geeft u vocabulairelijsten die u gaandeweg de definities van woorden leren.

FluentU is meer dan alleen een videoles, het is een taalleersysteem dat is ontworpen om u te helpen echt talen van A-Z te leren!

Wat uw vaardigheidsniveau of interesse ook is, wij hebben het voor u.

U kunt zelf met FluentU leren of op native snelheid deelnemen aan interactieve discussies. Je krijgt toegang tot authentieke video’s in realistische contexten, je krijgt gepersonaliseerde taallessen die zijn ontworpen door taalkundigen en tools voor het bouwen van woordenschat om je te helpen je taal snel te verbeteren.

Onze unieke benadering van het leren van talen

betekent dat u alle voordelen van een digitale app krijgt zonder de frustraties. U kunt FluentU meteen gaan gebruiken met uw computer of tablet en het onderweg gebruiken, in de offline modus.

Het beste is dat we onze bibliotheek altijd uitbreiden en nieuwe inhoud toevoegen. Dus waar je ook in geïnteresseerd bent, we hebben daar een video voor!

See also  Learn Dutch Via Radio And Broadcast


Wie is de doelgroep van FluentU?

De doelgroep van FluentU zijn mensen die vloeiend een nieuwe taal willen leren. Het is een populaire online cursus die je leert elke taal te leren met real-world inhoud, interactieve lessen en natuurlijke dialogen.
FluentU is een hulpmiddel voor het leren van een vreemde taal door middel van video’s, die goed zijn gemaakt en gekozen op basis van de behoeften van de leerling.

FluentU is beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten, dus je kunt onderweg leren!

Download FluentU vandaag nog in de App Store of Google Play!

FluentU is een online video-leerplatform voor taalleerders die de taal van hun keuze op een leuke, interactieve en effectieve manier willen leren. FluentU biedt video’s uit meer dan 40 verschillende talen om een ​​zo groot mogelijk aantal gebruikers te bereiken. De doelgroep van FluentU zijn mensen die geïnteresseerd zijn in het leren van talen.

Hoeveel talen kun je leren op FluentU?

FluentU heeft meer dan 100 verschillende manieren om talen te leren.

Enkele van de meest populaire zijn het bekijken van de video’s, het luisteren naar de podcasts, het lezen van artikelen en het bladeren door interactieve cursussen. Spaans, Frans, Mandarijn Chinees, Duits, Japans, Engels, Italiaans, Russisch, Koreaans en meer

Wat is de beste manier om zelf Frans te leren?

De beste manier om zelf Frans te leren, is door onze app FluentU te gebruiken. U kunt dit doen door uw woordenschat te verbeteren door Franse woorden, zinsdelen en grammatica te leren.

Leer een taal met muziekvideo’s, filmtrailers, nieuws en inspirerende lezingen. FluentU maakt het leren van talen gemakkelijk en leuk!

See also  Learn Dutch Via Radio And Broadcast

FluentU gebruikt interactieve transcripties waarmee je kunt leren van moedertaalsprekers.

De app wordt geleverd met honderden videovoorbeelden, illustraties en video’s voor elk woord in de taal. U kunt ook de Swype-functie van FluentU gebruiken om in het Frans te leren typen.

In het kort

biedt FluentU de volgende functies:

FluentU heeft een van de meest uitgebreide bibliotheken met video-inhoud die beschikbaar is voor elke taal. De bibliotheek van FluentU bevat veel native en professionele video’s, evenals zeldzame of unieke beelden die je nergens anders zult vinden.