Duolingo App Review: Finnish Language Lessons

Duolingo on kieltenoppimissovellus, jolla on yli 70 miljoonaa aktiivista käyttäjää.

Sovelluksen avulla voit oppia Finish poistumatta kotoa ja saada palautetta siitä, kuinka hyvin pärjäät matkan varrella. Tässä on arviomme Duolingo-sovelluksesta.
Duolingo on sovellus, joka opettaa sinulle loppuun.

Se tarjoaa ilmaisia ​​kielikursseja suomeksi, englanniksi, arabiaksi, espanjaksi, ranskaksi, saksaksi, italiaksi, portugaliksi ja muille. Se on loistava tapa oppia uusi kieli ja mennä sitten toiseen maahan, jossa sitä puhutaan. Duolingo on ollut käytössä vuodesta 2011, mutta se on äskettäin päivittänyt iOS- ja Android-sovelluksensa, jotta voit nyt oppia Finishin liikkeellä ollessasi. Käytin hyväkseni tätä tilaisuutta tarkistaakseni Duolingon ominaisuudet ja sen, toimiiko sovellus todella
Duolingo on yksi markkinoiden suosituimmista kieltenoppimissovelluksista.

Tämä suosittu sovellus tunnetaan siitä, että se tarjoaa oppijalle ilmaisia ​​kielitunteja kielien, kuten ranskan, espanjan, italian, saksan, portugalin, englannin ja monien muiden oppimiseksi. Mutta entä suomi? Suomi on aina ollut listallani maista, joissa halusin käydä. Jos suunnittelet matkaa Suomeen tai etsit vain hauskaa tekemistä Helsingissä tänä kesänä, tässä on tilaisuutesi!

Miksi pidät Duolingon kanssa oppimisesta?

Duolingon avulla voit oppia uusia kieliä poistumatta kotoa! Joten riippumatta siitä, ei asunnossasi ole Wi-Fi-yhteyttä tai jos on nopean ulkomaanmatkan aika, mutta et osaa kieltä jo tarpeeksi hyvin, Duolingo on kaikki tarpeellinen. Suomea oppiessani Duolingon kanssa voin todistaa, että tämä sovellus toimii todella hyvin.

Aloitin suomen opiskelun käyttämällä lähtötason kursseja noin 1 kuukausi ennen Helsinki-matkaani. Alussa vähän pelotti, mutta 10 minuutin murteiden valinnan ja joka aamu saunalauantaina edistymiseni näkemisen jälkeen siitä tuli nopeasti minulle luonnostaan.

Download Here:

Kuinka tehokas Duolingo on kielen oppimisessa?

Sovellus on ilmainen ja toimii. Omakohtainen kokemukseni Duolingo Finnish -sovelluksesta on ollut positiivinen.

Olen käyttänyt Helsinki-kurssia vähintään seitsemän kertaa, kun olen asunut Suomessa keskimäärin noin kahdeksan kuukautta. On täysin järkevää, että jatkaisin kursseja, jos edistymiseni paranee! Sovellus estää muiden sovellusten, kuten Facebookin, Instagramin tai Tinderin, käytön, kunnes henkilö on suorittanut vähintään 5 Duolingo Finnish -tasoa.

Tiivistettynä,

Suosittelen Duolingo Finnish kaikille, jotka haluavat oppia uuden kielen ja haluavat tehdä sen mukavasti omassa kodissaan.

Duolingo on saatavilla iOS:lle ja Androidille.